Αν βρεις γυναικα με αυτα τα χαρακτηριστικα μη την αφησεις

idaniki-gunaika-xaraktiristika

Οι σχέσεις μεταξύ άντρων και γυναικών αλλάζουν συνεχώς, αλλά η ανάγκη της συντροφικότητας μένει αναλλοίωτη. Είναι δύσκολο να βρεις μια γυναικα που να είναι το άλλο σου μισό, αλλά αν πιστεύεις ότι βρήκες μια που είναι τόσο μοναδική κράτα την καλά. Ειδικά αν έχει τα περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά, που ίσως είναι και κοινώς αποδεκτά.

Είναι ανεξάρτητη. Ειδικά στις μέρες μας είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις μια γυναικα που έχει τη δουλειά της και το πρόγραμμά της και είναι μαζί σου επειδή θέλει και όχι επειδή σε έχει ανάγκη.

Όταν μια γυναικα είναι έξυπνη, είναι πραγματικά μια πρόκληση. Δε θα βαρεθείς ποτέ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει φαντασία και στο κρεβάτι.

Ένα στοιχείο πολύ σημαντικό είναι η σεξουαλική γυναικα. Θα σε κάνει να κολλήσεις και δε θα δει ποτέ το σεξ σαν υποχρέωση.

Αν και οι περισσότερες γυναίκες το κανουν, είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια δίπλα σου μια που προσέχει την εμφάνισή της. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τον εαυτό της σέβεται και τη σχέση σας.

Και μιας και μιλάμε για σεβασμό, θα πρέπει να σε σέβεται, όχι μόνο αυτή αλλά και εσύ, γιατί μια καλή σχέση βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και στην αλληλοεκτίμηση.

Σε αφήνει και προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου. Μια γυναικα που δε σε αφήνει να τρως ότι θες, που γκρινιάζει επειδή για παράδειγμα θες να δεις μπάλα, η δεν στηρίζει τις αποφάσεις σου, δε θα είναι ποτέ και με τίποτα ευχαριστημένη.

Δε γκρινιάζει με το παραμικρό. Όλες οι σχέσεις έχουν γκρίνια και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των γυναικών αλλά και των αντρών. Το θέμα είναι να υπάρχουν όρια και η γκρίνια να προκύπτει για κάποιον σοβαρό λόγο. Και αν προκύπτει τότε να το αναγνωρίζουμε.

Δεν είναι απαραίτητο να γίνει φίλη με τους φίλους σου και μέρος της οικογένειά σου, αλλά θα πρέπει να σέβεται και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν και σε στηρίζουν.

Το να θέλει να σε κάνει καλύτερο δε σημαίνει ότι δεν είσαι ψηλά στα μάτια της αλλά το αντίθετο. Σημαίνει πως νοιάζεται για σένα, σε υποστηρίζει και σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Τελευταίο και πιο σημαντικό, που ίσως περιλαμβάνει πολλά από τα παραπάνω είναι να σε αγαπάει. Όχι με τα λόγια αλλά με τις πράξεις της. Σε κάθε περίπτωση, μια γυναίκα που σε αγαπά και στο δείχνει, αξίζει τον χρόνο σου και το ενδιαφέρον σου.

 

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ… ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ

 

Εμείς εδώ στο Jogo δε μπορούμε να σου βρούμε το άλλο σου μισό, αλλά μπορούμε να σου προτείνουμε μερικά αξεσουάρ για να κεντρίσεις μερικά βλέμματα

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση