Η νέα διαφήμιση του iPhone 7 Plus είναι γυρισμένη στη Μάνη

Η νέα διαφήμιση του iPhone 7 Plus είναι γυρισμένη στη Μάνη

H Apple έδωσε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη δημοσιότητα το νέο διαφημιστικό της σποτ για το iPhone 7 Plus και για πρώτη φορά το ελληνικό «χρώμα» κυριαρχεί.

Η διαφήμιση της αμερικανικής εταιρείας παρουσιάζει μια νεαρή κοπέλα να επισκέπτεται τη γιαγιά της σε ένα χωριό και να την τραβάει φωτογραφίες με το νέο τηλέφωνό της.

Ο ενθουσιασμός των κατοίκων του χωριού για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος είναι τέτοια, που εν τέλει το κορίτσι καταλήγει να φωτογραφίζει τους πάντες. Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ της Apple στη συνέχεια.

Το τραγούδι που ακούγεται είναι του Κώστα Μπέζου, ρεμπέτης, μέλος της Μάντρας του Αττίκ, δημιουργός συγκροτήματος με χαβάγιες, αρθρογράφος σε εφημερίδες, σκιτσογράφος και ηθοποιός! Μεταξύ του 1930 και του 1931 ο Κώστας Μπέζος σε ηλικία 25 ετών γράφει και ηχογραφεί 12 ρεμπέτικα κομμάτια με τα ψευδώνυμα Α. Κωστής και Κ. Κωστής. Μέχρι και σήμερα αυτά τα κομμάτια παραμένουν οι πιο αινιγματικές ηχογραφήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

 

 

Πηγή: http://www.capital.gr/technology/3182375/i-nea-diafimisi-tou-iphone-7-plus-exei-elliniko-xroma?articleId=3182375 και http://www.lifo.gr/articles/music_articles/79531/fb1051