Η στρογγυλή θεά του Euro 2016

Η στρογγυλή θεά του Euro 2016

Την ολοκαίνουρια στρογγυλή θεά που θα εγκαινιάσει το Euro 2016 με τα χρώματα της Γαλλίας σε τόνους μπλε, λευκούς και κόκκινους ανέλαβε η εταιρία κολοσσός αθλητικών ειδών Adidas, μια μπάλα, η οποία ομολογουμένως θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα ολόκληρης της χώρας. Το όνομά της, «Beau Jeu», κάτι το οποίο στη γαλλική γλώσσα συνεπάγεται με το «όμορφο παιχνίδι», όμως δε γίνεται αλλιώς άλλωστε, μιας και το σκληροπυρηνικό, ιδιαίτερο, ταχύ και τόσο αγαπημένο μας άθλημα, το ποδόσφαιρο, καθώς και το Euro 2016 είναι προ των πυλών.

Η τιμημένη αυτή μπάλα, η οποία όπως προαναφέραμε φέρει τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας πρόκειται για μια εξέλιξη της Brazuca, της μπάλας που χρησιμοποιήθηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Μουντιάλ, σύμφωνα με την εταιρία Adidas. Αναμένουμε την έναρξη λοιπόν και μένουμε σταθεροί και απτόητοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η στρογγυλή θεά όπως πολλοί αποκαλούν θα σημάνει την έναρξη για ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι σε ένα Euro, το οποίο θα έχουμε να θυμόμαστε, διότι αν κρίνουμε από τη μπάλα και μόνο δε θα έχει επιλογή από το να είναι κάτι λιγότερο!

Βρείτε την Νέα Μπάλα Ποδοσφαίρου του Euro 2016 στο www.Sportgallery.gr!