Εχεις ακομα βουητα στα αυτια;

βουητα στα αυτια

Μάθε τι μπορεί να σε βοηθήσει μέσα σε 3 μήνες!

Για πολλούς ακόμα μέχρι σήμερα, οι εμβοές θεωρούνται … ένα άλυτο πρόβλημα, που πρέπει να συνηθίσουν να ζουν μαζί του. Ιταλοί επιστήμονες όμως έχουν ανατρέψει τα δεδομένα και ήδη εδώ και 2,5 χρόνια κυκλοφορεί και στην Ελλάδα το φυσικό σκεύασμα Memovigor 2 με εντυπωσιακά αποτελέσματα στα βουητά, και άλλες διαταραχές του κοχλία και του αιθουσαίου, όπως σύνδρομο Meniere, βαρηκοΐα και ίλιγγος, καθώς και ενίσχυση της λειτουργίας των νευρώνων.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της Κλινικής Μελέτης για το Memovigor 2 του Τζανείου Νοσοκομείου παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο ΩΡΛ συνέδριο ενώ και οι σημαντικότεροι Έλληνες ΩΡΛ και Νευρωτολόγοι σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές επιβεβαιώνουν την θετική του επίδραση στο πρόβλημα των εμβοών.

Το Memovigor 2 χάρη στην ταυτόχρονη παρουσία «ορθομορίων» * όπως Φωσφολιπίδια (4 είδη), L-ακετυλοκαρνιτίνη, φυσικά αντιοξειδωτικά, εκχύλισμα Gingko Biloba και βιταμίνες των ομάδων B, E και C, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση για τη αντιμετώπιση των κεντρικών και περιφερικών αιθουσαίων συνδρόμων και βοηθά στη θεραπεία της βλάβης του ακουστικού και προσωπικού νεύρου. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου και του εσωτερικού αυτιού.

*Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του Memovigor 2, αντανακλώνται σε πάνω από 300 δημοσιεύσεις και μελέτες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και διεθνών ερευνητών στο www.pubmed.gr