Στο Goldmall.gr θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο

goldmall
To Goldmall.gr, είναι μέλος του Ομίλου Metromedia A.E. που είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος media στη Βόρεια Ελλάδα (Metrosport, Metropolis 95.5, Zoo 90.8, Republic 100.3, Velvet 96.8, metrosport.gr, Metropolis Χαλκιδικής 87.8, Identity Thessaloniki) και διαθέτει μία μεγάλη πληθυσμιακή δυναμική στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, με 584.000 μοναδικούς ακροατές ανά μήνα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του, 56.000 αναγνώστες καθημερινά στην εφημερίδα Metrosport και 18.000 αναγνώστες στο Luxury περιοδικό Identity!
Το Goldmall.gr προβάλλεται έντονα και καθημερινά, με εκτεταμένη καμπάνια στα παραπάνω κοινά, ενημερώνοντας το κοινό για τις μεγάλες προσφορές του, στοχεύοντας άμεσα να κατακτήσει την 1η θέση στις επιλογές του κοινού της Βόρειας Ελλάδας, για την αγορά εκπτωτικών προσφορών!
Στο Goldmall.gr θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο στη Χαμηλότερη Τιμή από τις πιο επώνυμες επιχειρήσεις!
Δεκάδες top αποκλειστικές προσφορές, oι καλύτερες Θεατρικές Παραστάσεις και Συναυλίες, Εισιτήρια Κινηματογράφου, επώνυμα Εστιατόρια, επιλεγμένα Ξενοδοχεία, Αισθητική, δεκάδες Ιατρικές Εξετάσεις και πολλές ακόμη κατηγορίες προσφορών, πάντοτε σε συνεργασία με τις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες επιχειρήσεις, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των μελών του Goldmall.gr.