Τα δωρα των φιλων μου

ta-dora-ton-tilon-mou

Ίσως η πιο συγκινητική εβδομάδα της ζωής μου, κάθε μέρα και μια μικρή έκπληξη με κατάληξη την σημερινή ημέρα! Στις αρχές τις εβδομάδας είχα τα γενέθλιά μου και μετά από πολλά χρόνια και λόγω ότι η συγκεκριμένη ηλικία είναι ορόσημο στη ζωή μας, τουλάχιστον για την δικιά μου, αποφάσισα να το γιορτάσω με ένα μικρό πάρτι. Ήταν όλοι εκεί! όλοι οι αγαπημένοι φίλοι ένας προς έναν, εκτός από την αγαπημένη μου φίλη Ισμήνη…

Η πρώτη έκπληξη ήταν το αγαπημένο μου polo μπλουζάκι στο αγαπημένο μου χρώμα. Η βραδιά συνεχίζεται με μια φανταστική τούρτα σοκολάτα γεμάτη με «αμέτρητα κεράκια» η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μου με τρόλαραν και έβαλαν παραπάνω κεράκια, για την ακρίβεια 3, τα οποία έσβησαν πριν φυσήξω! 😛

Την επόμενη μέρα είχα πολύ σκληρή δουλειά στο γραφείο, κι όμως άλλη μια έκπληξη με περίμενε, μια τούρτα κάστανο μπροστά από όλους τους αγαπημένους μου συναδέλφους.

Η εβδομάδα τελειώνει και γυρίζω στο σπίτι, μια ειδοποίηση από courier είναι κολλημένη στην πόρτα του σπιτιού μου, είμαι κουρασμένος και δε δίνω σημασία.

Σήμερα, ξυπνώ γεμάτος όρεξη για βόλτα και καφέ, η γειτόνισσα μου χτυπάει την πόρτα και μου δίνει ένα μεγάλο κουτί παγωτό φερέρο ροσέ! Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί! Βγαίνω έξω και πάω για καφέ, ένα ακόμα δώρο με περιμένει, μια φοβερή βερμούδα! Λάθος νούμερο, δε πειράζει την αλλάξαμε στο πι και φι!

Γυρνάω σπίτι και περνάω από την courier, παίρνω ένα κουτί και γυρίζω στο σπίτι. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι έχω παραγγείλει, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχω παραγγείλει τίποτα, αλλά αφήνω ένα παραθυράκι πως μπορεί και ναι. Αν λάβουμε υπόψη πως τα τελευταία χρόνια ξεχνάω πολύ, ίσως και να είχα παραγγείλει. Συγκεκριμένα, ξεχνάω σχεδόν πάντα το φαγητό στον φούρνο και καίγεται, κάθε φορά που κάθομαι στον υπολογιστή. Ανοίγω το κουτί και μέσα υπάρχει ένα μικρό κουτάκι με μια κορδέλα, είναι προφανώς ένα ακόμα δώρο. Σπάω το κεφάλι μου καταλάβω ποιος είναι, μέχρι που βλέπω το όνομα της Ισμήνης στην καρτούλα. Θυμάμαι που κάθε φορά έκαιγα το φαγητό στον φούρνο, γελάγαμε και με κορόιδευε που δεν αγοράζω ένα χρονόμετρο μαγειρικής. Και ναι, μου πήρε το πιο στιλάτο χρονόμετρο μαγειρικής!

το πιο στιλάτο χρονόμετρο μαγειρικής