Όροι χρήσης ιστοσελίδας | jogo.gr  

Το jogo.gr είναι ένας κατάλογος προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα. Το jogo.gr, για ορισμένα προϊόντα, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής μετρητών για κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί αφού μεταφερθεί ο χρήστης στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του jogo.gr.

Επιστροφή Μετρητών

Το jogo.gr, για ορισμένα προϊόντα, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής μετρητών για κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων παρέχονται από τα καταστήματα και είναι χωρίς έξοδα μεταφορικών. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν διαφορές στις τιμές, αυτό συμβαίνει σε αλλαγή της τιμής από το κατάστημα πριν το jogo.gr ανανεώσει τις τιμές του. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για διαφορές στις τιμές των προϊόντων ή των περιγραφών τους.

Cookies

Το jogo.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση τους.

Newsletter

Η εγγραφή του χρήστη στο newsletter συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του στη μελλοντική ενημέρωσή του σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας jogo.gr ή συνεργαζόμενων, με αυτήν, εταιρειών, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται για την ενημέρωση των συμμετεχόντων θα τηρούνται πάντοτε σύμφωνα με το Ν.2472/1997, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση η πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει το jogo.gr και να το κάνει πιο χρήσιμο, θα χαρούμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα e-mail στο contact@jogo.gr